logotext

18-12-2013 Matrix Film har købt 4 sæt Wisycom mikroport, så vi kører samme frekvenser som Danmarks Radio, TV 2, TV 3Matrix Film har købt 4 sæt Wisycom mikroport, så vi kører samme frekvenser som Danmarks Radio, TV2. TV3 og de få produktionsselskaber, som har købt Wisycom her i landet, kan "låne" frekvenser og sendere, når der er mange ENG, EFP, SNG eller Film hold på sættet.

Nu er vi også kommet på de nye frekvensbånd i Danmark. De 4 systemer er købt ved PSS Professional Sound i København.

Sender og modtager består af 2 sæt MCR42 dual true diversity reciever og 4 stk. MTP30 pocket transmitter.

Matrix Film er godt kørende med Wisycom og SQN indtil vi nok skal skifte frekvens om ca. måske 5 år. (Det er EU der laver frekvenserne om hele tiden, så man skal bekoste mange penge på nyt sendeudstyr).

Udgivet 18. december 2013