logotext

28-07-2013 Cameracrew on the Seven Seas Voyager for Oprah Winfrey NetworkMikael Kern Camera Crews and  Matrix Film EFP support were recording on the Seven Seas Voyager for Oprah Winfrey Network and Harpo Productions. The 9 minute WATN "Where Are They Now" piece about Wiilie Aames was shot on location at Langelinie, Copenhagen.

Mikael Kern fra Mikael Kern Camera Crews fik support fra Matrix Film, da Oprah Winfrey for anden gang i Danmark havde brug for EFP hold. Denne gang kun med et 4-mands hold, og da Harpo Productions og Oprah Winfrey Network forlanger (og betaler for!) det bedste, måtte det grå guld træde til.

EFP holdet fra den gamle skole er producer Kim Hansen, DoP Mikael Kern, fotograf Tom Dissing og tonemester Claus Lauritzen. Vi optog i HD 720/30p på Seven Seas Voyager, et af verdens mest luksuriøse krydstogtskibe. til et 9 min. TV program "Where Are They Now".

Se mere på: http://www.huffingtonpost.com/2013/12/11/willie-aames-cruise-direc_n_4420117.html


Udgivet 14. januar 2014